Sport-handdoek met naam door wasbaar naamlabels

Handdoeken, badhanddoeken kunnen van een naam voorzien worden. Sport-handdoek voorzien van een naamlabel om te personaliseren. Daardoor is dit erg handig om je handdoek snel terug te vinden. Daarom is een gepersonaliseerde handdoek ook erg leuk om cadeau te geven natuurlijk. De naamlabels zijn om door een ringetje te halen! Deze naamlabels zijn van een goede kwaliteit en ook wasbaar. De Sport-handdoek met naam op een voetbal, handbal, of elke andere sporthandddoek. Goede kwaliteit badstof handdoeken inclusief bedrukking. Daarom verdienen deze handdoek natuurlijk nog een mooi naamlabel. De handdoek wordt mooi gepersonaliseerd met dit wasbaar naamlabel. Bovendien geen discussie van wie die mooie handdoek is. Kijk gewoon op het label.

NaamlabelsBestel je sporthanddoek en bestel het naamlabel apart. Wij zorgen er voor dat deze één geheel worden. De naamlabels zijn zwart, met een witte bedrukking van de naam. Zwart is een kleur die goed bij elke kleur past. Bovendien wordt het zwarte naamlabel met de witte naam een mooi geheel. Samen met de gekleurde sport-handdoek helemaal. Bovendien zit het naamlabel linksboven in de hoek van de handdoek .

Sport-handdoek met naamlabels

Welke sport doe jij? Voetbal, handbal, tennis? of een andere sport? Want voor elke sport hebben we een sport-handdoek met naam. Elke naam is mogelijk op het naamlabel. Dat wil zeggen dat elke handdoek of badhanddoek bedrukt kan worden met elke sport. Bovendien kunnen deze sport-handdoeken weer voorzien worden van elke naam. De handdoeken bedrukken wij met onze unieke towelsoftdruk. Dit gebeurd via zeefdruk waarbij de hoogwaardige bedrukking ook zacht blijft. Ook voor verenigingen diverse mogelijkheden om het logo in de handdoek te drukken. Wij kunnen ook de sport-handdoek of sport-badhanddoek bedrukken in de kleuren van de vereniging. Echt een andere kleur handdoek? Vraag ons naar de mogelijkheden. Bestel nu een mooie (bad)handdoek met een naamlabel!

 

Button Facebook MessengerButton Facebook